De Nevelhorst. Foto: PR
De Nevelhorst. Foto: PR

Denk mee over De Nevelhorst in Montferland

Natuur

DIDAM - “Wat spreekt u aan in De Nevelhorst?” en “Hoe ziet u de toekomst van dit gebied?” zijn enkele van de vragen die op 22 maart centraal staan. Op deze dag gaat de gemeente Montferland in gesprek met inwoners over de herontwikkeling van recreatiegebied De Nevelhorst. Een gebied dat voor velen belangrijk is, en waarbij de burgemeester, wethouders en de gemeenteraad ook betrokken zijn. 

De inloop is op vrijdag 22 maart van 12.00 tot 17.00 uur in de Markthal Didam, Marktplein 3, Didam.
Ook staat een afvaardiging van de gemeente van 13.00 tot 14.30 uur bij SV Loil (Wehlenseweg 42, Didam) en van 15.00 tot 16.30 uur bij Sportpark de Meikamer (Smallestraat 46, Didam). 

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel meedenken? Vul dan de vragenlijst in via https://arcg.is/1uTeuf1. Dat kan tot en met 31 maart. Voor meer informatie, bekijk de projectwebsite. 

Over De Nevelhorst
Recreatiegebied De Nevelhorst is ontstaan in 1941 toen het zand, benodigd voor de aanleg van een snelweg van Emmerich naar Arnhem, van deze locatie werd verwijderd. Hierdoor ontstond het meer, ook wel bekend als het Baggergat.
Het gebied bevindt zich te midden van een groene omgeving tussen Zevenaar en Didam. Bezoekers kunnen er genieten van een rustige wandeling of sportief bezig zijn. De gemeente Montferland heeft plannen om De Nevelhorst opnieuw te ontwikkelen en nodigt inwoners uit om hun ideeën en wensen te delen voor de toekomst van dit bijzondere recreatiegebied. De gemeente: “Samen kunnen we werken aan het verbeteren van De Nevelhorst in Montferland, zodat het beter past bij hoe belangrijk en waardevol het gebied voor iedereen is.”


www.montferland.info/de-nevelhorst

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant