Jurrie¨n Neerhof van het Grensland College. Foto: PR
Jurrie¨n Neerhof van het Grensland College. Foto: PR

Jurriën Neerhof van Grensland College in finale Ad Talent Award

Onderwijs

REGIO - Jurriën Neerhof ging afgelopen vrijdag de strijd aan met achttien andere talenten om de Ad Talent Award. Hij won helaas niet, maar is wel een ervaring rijker: “Ik vind het fijn dat er in ieder geval steeds meer aandacht is voor Associate degree-opleidingen! Het is natuurlijk jammer dat ik niet heb gewonnen, maar ik gun het de winnaars van harte.”

De Ad Talent Award wordt tijdens de landelijke Ad-dag uitgereikt aan twee ambassadeurs die worden gekozen op basis van bijvoorbeeld hun onderzoekende en ondernemende houding, hun vermogen om verbeteringen aan te dragen voor vraagstukken uit de beroepspraktijk of met hun oog voor maatschappelijke ontwikkelingen.
Ondanks dat hij niet heeft gewonnen, is het Grensland College wel heel trots op Jurriën: hij kwam de Ad Management binnen als zwart-wit-denkend techneut, en verliet het Grensland College met een open blik, nieuwe perspectieven en een cum laude-diploma op zak. Inmiddels werkt hij als operationeel coördinator bij Kleventa. “De Ad heeft me uitgedaagd: ik dacht altijd dat een bedrijf optimaal functioneert als processen goed lopen, maar het is juist ook heel belangrijk dat mensen zich goed voelen binnen het bedrijf!”

Landelijke Ad-dag
De Talent Award worden uitgereikt op de landelijke Ad-dag: de dag waarop het Associate degree-onderwijs in het zonnetje wordt gezet. Professionals uit de Ad-wereld én (oud-)Ad-studenten komen samen om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Ze volgden vrijdag toespraken van onder andere Adnan Tekin, voorzitter van de MBO Raad, een TED-Talk van een Ad-alumnus en diverse workshops. Het event was dit jaar bij de Rotterdam Academy en had als thema ‘In de praktijk doen we het samen’.

Meer informatie over Ad-studeren in de Achterhoek of het Grensland College:


www.grenslandcollege.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant