Wie heeft Tommy gezien? Foto: PR
Wie heeft Tommy gezien? Foto: PR PR

Wie heeft hondje Tommy gezien?

Wonen

DIDAM - De baasjes van Tommy Gita Hamidi en Adrie gingen op vakantie met het vliegtuig naar Spanje en bij aankomst in hun hotel kregen zij bericht dat hun hondje was ontsnapt bij de oppas.Wat een fijne vakantie had moeten worden veranderde in een nachtmerrie, want sindsdien hebben ze alles gedaan om Tommy te vinden.

Tommy is zaterdagochtend 27 augustus ontsnapt en weggerend bij de oppas in Zevenaar, maar komt uit Duiven, dus kent de weg niet waar hij ontsnapte. Zondag 28 augustus om 7.00 uur is hij rennend gezien in Didam aan de Tatelaarweg en maandag 29 augustus in de omgeving Hengelderweg Zevenaar bij het oude Dachser en Groot Holthuizen. Een speurhond heeft hem daar geroken. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.
Tommy is een lief grijs Boomer reutje van 8 jaar en droeg op dat moment een rood tuigje en een ketting met telefoonnummer. Hij kan het rode tuigje inmiddels zijn verloren. Tommy is bang voor vreemden en de kans is groot dat hij nu in paniek rondrent en moeilijk te benaderen is, volgens de baasjes.

Tip
Heeft u een tip, bel de baasjes van Tommy: Gita tel. 06-45471516 en Adrie 06-13487173.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal