De chequeoverhandiging. Foto: PR
De chequeoverhandiging. Foto: PR

Cheque en optreden voor bewoners Hof van Varwijk

Zorg

ZEDDAM - Al jaren lang prijkt er een prachtige Kerstster boven bij het Zandgat in Zeddam. Een commissie van het Sint Oswaldusgilde Zeddam zorgt elk jaar weer in december voor een mooi winters evenement boven bij de molen van Zeddam. Vele bezoekers komen elk jaar weer daar naar toe om te genieten van een hapje, drankje en muziek.

Hoogtepunt is dan de Ontsteking van de prachtige Kerstster. Die dan vervolgens rond half januari weer wordt afgebroken. Elk jaar reikt het Oswaldusgilde een mooie cheque uit van de opbrengsten. Vorig jaar waren het de Fietsmaatjes Montferland die deze cheque mochten ontvangen. Dit keer viel de eer aan verzorgingstehuis Hof van Varwijk en dan met name aan de Activiteitenbegeleiding van inwoners. De cheque heeft een waarde van 500 euro. De inwoners en de mensen van Azora waren erg blij met dit gebaar.
Maar heel onverwachts was er nog een verrassing, die met veel dankbaarheid werd ontvangen. Uit handen van Frank van Halteren, eigenaar van van Halteren Installatietecniek uit Zeddam, kregen de bewoners van het Hof van Varwijk een waardebon aangeboden voor een optreden van Diva Dichterbij. Dit jaar viert de firma van Halteren haar 50-jarig bestaan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant