Foto: PR

Foto: PR

Zorg Thuis-werkveld uitgebreid naar Didam

Zorg

DIDAM - Zorgorganisatie Azora breidt haar Zorg Thuis-werkveld uit naar Didam, Loil en Nieuw-Dijk.Vanaf deze maand wordt ook in deze plaatsen ondersteuning aangeboden om ervoor te zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Azora werkt volgens het principe: ‘Zelf als het kan, thuis als het kan, digitaal als het kan.’

Azora staat met 2.200 collega’s en 1.100 vrijwilligers maar liefst 2.000 cliënten en bewoners bij. Er is oprechte aandacht voor de mensen achter de zorg of hulpvraag. De organisatie levert zorg, (acute) behandeling, welzijn en passende woonvormen. Zorg Thuis helpt met thuiszorg, wondzorg, oncologische palliatieve zorg en casemanagement dementie. Er is tevens een verpleegkundig technisch team voor ziekenhuiszorg en behandeling thuis.

Het werkgebied van Azora Zorg Thuis in de gemeenten Monterferland en Oude IJsselstreek is verdeeld over de volgende regio’s:
- Oude IJsselstreek Noord; kantoren in Terborg, Silvolde en Varsseveld
- Oude IJsselstreek Zuid; kantoren in Ulft en Gendringen
- Montferland; kantoren in ‘s-Heerenberg en Didam
Voor aanmeldingen of vragen kan men bellen naar tel. 0315-33 82 22 en e-mailen naar zorgthuis@azora.nl.. Zie ook de website.


www.azora.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant