Afbeelding

Jouw toekomst begint met een Wft diploma

Partnerbijdrage

Werk jij graag met cijfers en droom je van een betekenisvolle carrière waarin je mensen helpt met geldzaken? Dan is een baan als financieel adviseur iets voor jou. In deze bloeiende sector is volop vraag naar goede professionals die particulieren en bedrijven kunnen bijstaan met verzekeringen, hypotheken, pensioenplanning en meer. Maar hoe zet je die eerste stap naar succes? Simpel: door een Wft diploma te behalen.

Wat een Wft diploma aantoont

Wft zegt je nu misschien nog niet zoveel maar het staat voor de Wet op het financieel toezicht. Deze wet is er om ervoor te zorgen dat iedereen die financieel advies geeft, echt verstand van zaken heeft. En dat bewijs je met een Wft-diploma. Zo’n diploma laat zien dat jij de kennis en skills hebt om klanten goed te helpen. Het is jouw toegangsticket tot een veelzijdige carrière vol mooie uitdagingen.

Er zijn verschillende Wft-diploma’s. Dus of je nu gaat voor hypotheekadvies, je verdiept in schadeverzekeringen of alles wilt weten over pensioenen, er is altijd een diploma dat perfect past bij jouw interesses en ambities.

Studeren met de beste begeleiding

Een Wft-diploma haal je niet zomaar even tussendoor. Je moet er wel wat voor doen. Maar maak je geen zorgen, want met een slimme studiekeuze en de juiste ondersteuning komt dat helemaal goed. Kies voor een ervaren organisatie zoals opleidingsinstituut Lindenhaeghe. Zij weten precies hoe ze jou in heldere stappen klaarstomen voor succes.

Je kunt je lessen online volgen. To-the-point en bomvol praktische voorbeelden en handige oefeningen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van ervaren docenten die je met raad en daad bijstaan. En het mooie is: je kunt gewoon in je eigen tempo studeren, wanneer het jou uitkomt. Ideaal als je het wilt combineren met je huidige baan of privéleven. En mocht je toch even struikelen bij het examen, dan is er altijd nog de slagingsgarantie. Dus een tweede kans zit vaak gewoon in het pakket. 

Regelmatig bijscholen

Als je geslaagd bent, mag je jezelf officieel financieel adviseur noemen! Maar in deze dynamische sector is stilzitten geen optie. Om je vak goed bij te houden, is er elke drie jaar een PE-examen (Permanent Educatie). Hierin kun je even laten zien dat jij nog steeds helemaal bij bent in jouw vakgebied. Gelukkig zijn ook daarvoor prima opfriscursussen beschikbaar. Zo houd jij je deskundigheid moeiteloos op peil.

Voor een succesvolle loopbaan

Wil jij echt iets betekenen voor anderen met jouw financiële kennis en tegelijk bouwen aan een succesvolle loopbaan? Zet dan nu de eerste stap en ga voordat Wft-diploma. Met een ruime keuze uit ervaren opleiders maak je jouw dromen waar. Hun docenten, flexibele lesprogramma’s en oog voor persoonlijke begeleiding maken van jou in no-time een financiële topper.

Maak het verschil!

Twijfel dus niet langer en ontdek welke opleiding het beste bij jou past. Met de juiste instelling en een beetje doorzettingsvermogen ligt een glansrijke toekomst als financieel adviseur voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor jouw Wft opleiding en maak het verschil met jouw deskundig advies.

Dit artikel wordt u aangeboden door Lindenhaeghe. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant