Liesbeth en Edwin met de cheque. Foto: PR
Liesbeth en Edwin met de cheque. Foto: PR PR

Liemerse puzzel helpt kinderen

Zorg

LIEMERS - de afgelopen maanden hebben veel mensen de puzzel van de Liemers gekocht die door de ladies van Kiwanis Gelre de Monte is gemaakt. Daarmee kocht men niet alleen een hele mooie puzzel van onze omgeving, maar hebben ze ook bijgedragen aan een goed doel voor Liemerse kinderen. 

Met trots draagt Kiwanislid Liesbeth van de Weerdhof hier een cheque van vijfduizend euro over aan huisarts Edwin Brugman. Hij is voorzitter van de Stichting Noodverband Zevenaar.
“Met dit geld kunnen wij kinderen in de Liemers helpen. Er zijn regelmatig situaties waarbij medische kosten gemaakt moeten worden, maar waarbij de zorgverzekering dit niet dekt. Met de Stichting Noodverband kunnen wij als huisartsen dan hulp bieden. Denk bijvoorbeeld aan een rolstoel waardoor een kind weer kan sporten of we zorgen voor hulp bij rouwverwerking.”

Puzzel
De puzzel van de Liemers is nog steeds te koop op verschillende plekken in de Liemers. Meer informatie is te vinden op de website. De verkoop van de puzzels gaat volop door en volgende maand wordt een nieuw goed doel bekend gemaakt.
De opbrengsten van de puzzels blijven daarmee bijdragen aan Liemers kindergeluk. Zaterdag 29 januari is Nationale Puzzeldag: een mooie reden om weer eens lekker te gaan puzzelen.


www.kiwanisgelredemonte.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal